Închide

Noile modele iPhone Pro vor avea spațiu de stocare 1TB. Când se lansează?

Avatar
Iphone 13 Renders 5

Foto: gearxnews.com

Timp de citire: < 1 minut

Cele mai scumpe modele iPhone, lansate de Apple anul viitor, vor avea, pentru prima oară, o versiune cu 1TB spaţiu de stocare, potrivit News.ro.

Modelele iPhone 13 Pro şi iPhone 13 Pro Max, vor avea, ca vârf de gamă, o variantă dotată cu spaţiu de stocare de 1TB. Este pentru prima oară când smartphone-urile companiei americane, criticată uneori tocmai pentru că nu suplimentează spaţiul de stocare, oferă o astfel de opţiune.

Este de aşteptat ca modele cu 1TB spațiu de stocare să poată fi achiziționate la un preț foarte ridicat.

Astfel, versiunile Pro de iPhone 13 ar urma să ofere patru opţiuni în ceea ce priveşte spaţiul de stocare: 128GB, 256GB, 512GB şi 1TB.

În acelaşi timp şi celelalte versiuni vor face un pas în faţă în ceea ce priveşte stocarea – se va renunţa la versiunea de 64GB şi se va adăuga o versiune de 512GB. Asta înseamnă că, în cazul modelelor iPhone 13 şi iPhone 13 Mini, opţiunile de stocare ar urma să fie 128GB, 256GB şi 512GB.

Apple este aşteptată ca, alături de seria iPhone 13 şi de noua serie de Apple Watch, să prezinte a treia generaţie a căştilor AirPods. Aceasta ar urma să fie vândută în paralel cu varianta actuală, care va beneficia de o reducere de preţ.

Evenimentul în care Apple îşi va prezenta cele mai noi produse va avea loc pe 14 februarie.

scroll to top