Închide

O companie aeriană low-cost introduce vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 pentru echipaj

Avatar
wizz, wizzair, the plane

Fotografie de skyradar pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă,  că vaccinarea contra COVID-19 sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale vor fi obligatorii pentru echipaj începând cu data de 1 decembrie 2021.

Wizz Air a precizat că a decis să introducă vaccinările COVID-19 pentru toţi membrii echipajului şi însoţitorii săi de zbor, sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale, în contextul cercetărilor care le demonstrează eficienţa ca fiind cea mai bună modalitate disponibilă de protejare împotriva COVID-19.

Pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerinţelor naţionale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai critică.

În cadrul Wizz Air, prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi angajaţilor noştri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul şi pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens, a declarat Jozsef Varadi, directorului general de la Wizz Air.

scroll to top