Închide

Peek & Cloppenburg se întoarce în Belgia

Avatar
Timp de citire: < 1 minut

Peek & Cloppenburg revine pe piața belgiană: retailerul german de modă va fi un magazin ancoră al centrului comercial Westland recent renovat din Bruxelles.

Revenirea „P&C” pe piața belgiană de retail va avea loc în această toamnă, deoarece magazinul german de modă va deveni una dintre pietrele de temelie ale noului Westland, susține managerul AG Real Estate. Noul magazin va măsura peste 4.000 mp pe două etaje și își va găsi un loc în partea centrală a centrului comercial. Gama de modă va consta în principal din mărci premium precum Hugo Boss și Tommy Hilfiger, cu colecții atât pentru bărbați, cât și pentru femei, potrivit RetailDetail.eu.

Renovările la Westland Shopping Center sunt în desfășurare din 2019, adăugând două extinderi pentru a aduce suprafața totală la 50.000 mp. Astrid Flamand, de la AG Real Estate, numește sosirea Peek & Cloppenburg „complementarea perfectă” a ofertei actuale, deoarece se potrivește perfect cu noua identitate a Westland.

Ultimul magazin belgian al lui Peek & Cloppenburg – până acum – și-a închis porțile în 2019: lanțul a fost nevoit să-și închidă magazinul de pe principala stradă comercială din Anvers, Meir, deoarece devenise prea scump – în ciuda faptului că încă realiza o cifră de afaceri foarte bună. P&C operează în prezent aproximativ 150 de magazine în șaisprezece țări europene, vânzând peste 300 de mărci de modă.

scroll to top