Închide

Peek&Cloppenburg intră în forță într-un municipiu emergent. Primul magazin din regiune

Avatar
P C Opening Craiova Team

Foto: Peek&Cloppenburg

Timp de citire: 2 minute

Retailer de haine și accesorii din 1900, când afacerea a pornit în Germania, Peek&Cloppenburg a ajuns și în Oltenia. Primul magazin Peek&Cloppenburg din Craiova şi al 9-lea din România şi-a întâmpinat deja primii clienţi ȋn Promenada Mall, pe Calea Severinului nr. 9 din Craiova.

În acest weekend (5-8 octombrie), renumitul retailer multi-brand din industria fashion Peek & Cloppenburg sărbătoreşte marea deschidere din Craiova. Clienţii sunt invitaţi să se bucure de muzică live, vor fi răsfăţaţi în lounge-ul de beauty special amenajat, se vor dezmierda cu dulciuri, băuturi răcoritoare si se vor bucura de activitati atractive. În plus, atât membrii activi ȋn cadrul programului de loialitate, cât si cei care se vor ȋnscrie beneficiază de discount-uri exclusive de 20% la cumpărăturile efectuate pe durata celor 4 zile, la ȋntreaga gama de produse.

În prezent, P&C este prezent ȋn 16 ţări: Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Polonia, Croatia, Cehia, Ungaria, Letonia, Lituania, Romania, Slovenia, Slovacia, Bulgaria, Serbia şi din 2022 şi in Belgia.

În noul magazin de 2800 de mp din Promenada Craiova, P&C va oferi peste 100 de branduri sub acelasi acoperiş, astfel clientii ȋşi pot găsi ţinuta potrivită stilului personal pentru orice ocazie. Acest lucru este posibil printr-o coordonare atentă a gamei de produse ce include atât branduri exclusive, cât şi renumitele branduri internaţionale.

Noul magazin pe un nivel intenţionează să le ofere clienţilor o stare de bine, un spaţiu ideal pentru a găsi inspiraţia alegerii unei ţinute care să îi reprezinte, aceştia având la dispoziţie o varietate de colecţii premium de la branduri de top – Hugo, Boss, Tommy Hilfiger, Joop!,  Polo Ralph Lauren, Marc Cain, CK Jeans, Tommy Jeans, dar şi branduri exclusive P&C precum Jake*s, Review, McNeal şi Christian Berg.

Grupul Peek & Cloppenburg Group cu sediile in Düsseldorf şi Vienna est recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari retaileri multibrand de îmbrăcăminte, reprezentat prin 160 de magazine in Europa și 5 magazine online. Astăzi, grupul are aproximativ 16,000 angajaţi în 16 ţări.

scroll to top