Închide

Posesorii cardurilor Revolut vor plăti noi comisioane de retragere numerar

Avatar
revolut concedieri

Photo: playtech

Timp de citire: 2 minute

Potrivit unei notificări trimise clienţilor, posesorii de carduri Revolut vor plăti noi comisioane de retragere de numerar din aprilie, cu precizarea că în cazul în care nu sunt de acord, aceştia pot renunţa gratuit la serviciile fintech-ului.

Începând cu 23 aprilie, se instituie şi o limită lunară de cinci retrageri de la bancomat, peste limita de 800 de lei, peste care se plătea oricum comision, informează adevarul.ro.  

Astfel, de la a şasea extragere, se plăteşte comision. Fiecare dintre aceste limite se aplică independent.

Clientul va începe să plătească acel comision de îndată ce atinge una dintre ele, chiar dacă nu a atins-o şi pe cealaltă. Se schimbă şi politica de comisioane. Rămâne comisionul de 2%, dar se adaugă şi un comision minim de 5 lei. “Acest lucru înseamnă că vei plăti suma mai mare dintre 5 lei şi 2% din retragere”, arată Revolut.

Până acum, posesorii de carduri Revolut cu planul Standard aveau o limită de 800 RON la retragerile lunare gratuite de la bancomat. Peste acest plafon începeau să plătească un comision de 2%.

Fintech-ul a schimbat şi politica referitoare la transferurile internaţionale de bani, dar, cum aceste modificări vizează doar transferurile în ţări care nu fac parte din SEPA SEPA (care include ţările UE/SEE, Regatul Unit, Elveţia) sau transferurile în altă monedă decât euro, ele sunt puţin relevante pentru majoritatea clienţilor –

„Cele mai populare tipuri de plată ale noastre, utilizate de către peste 90% dintre clienţii noştri, vor rămâne fără comision”, arată fintech-ul britanic. Taxa de livrare a cardului ar putea creşte, de la caz la caz. Iată ce a comunicat fintech-ul:

„Până în prezent, termenii noştri confirmau că acei clienţi care beneficiază de planul Standard trebuie să plătească suma de 4,99 GBP sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea standard a unui card Revolut şi suma de 19,99 EUR sau echivalentul acesteia în moneda locală pentru livrarea expres. Taxa de livrare ar putea fi mai mare, în funcţie de destinaţia la care ne-ai solicitat să îţi expediem cardul. Începând din 23 aprilie, îţi vom arăta ce taxă se aplică pentru livrarea standard sau expres înainte să îţi comanzi cardul în aplicaţia Revolut. Ca întotdeauna, taxa de livrare poate varia în funcţie de destinaţia expedierii cardului”.

scroll to top