Închide

“Reacțiile”, un nou sistem de interacțiune cu prietenii de pe Whatsapp

Avatar
smartphone, whatsapp, app

Fotografie de antonbe pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Reacțiile sunt de joi disponibile în Whatsapp. Anunțul a fost făcut de către Mark Zuckerberg, pe conturile sale de socializare, potrivit SpotMedia.

Deocamdată sunt disponibile doar câteva reacții: ok, inima, fața care râde, fața uimită, fața care plânge și mâinile încrucișate, care, după cum a observat chiar CEO-ul Meta, este un mod de a mulțumi celeilalte părți.

Inserarea unei reacții la un mesaj este foarte simplă, a explicat recent într-un videoclip Will Carter, director executiv al Whatsapp.

Până acum, utilizatorii au trebuit să introducă un emoji pentru a reacționa la un mesaj, dar acum pot face acest lucru instantaneu, atingând și menținând apăsat mesajul la care vor să reacționeze.

Este un nou sistem de interacțiune cu prietenii de pe Whatsapp: până acum, reacțiile erau prezente aproape peste tot și reprezintă ultima modă pe web pentru exprimarea emoțiilor.

La fel cum s-a întâmplat și în alte situații, implementarea va fi treptată și nu va fi disponibilă pentru toată lumea începând de joi.

În paralel, Whatsapp lucrează și la alte modificări ale aplicației.

scroll to top