Închide

ROG Phone 3 și-a făcut loc pe piața din România. Baterie mare și sistem intuitiv AirTrigger 3

Avatar
646x404

Foto: Adevărul.ro

Timp de citire: < 1 minut

ROG Phone 3 este un monstru în materie de specificaţii, având un Snapdragon 865 Plus, cu ecran AMOLED de 6,59 inci şi rată de refresh de 144Hz.

ROG Phone 3 este construit pe baza celei mai puternice platforme mobile Qualcomm Snapdragon 865 Plus cu comunicaţii mobile 5G avansate şi capabilităţi Qualcomm Snapdragon Elite Gaming, conform Adevărul.

Chipsetul este răcit cu o soluţie GameCool 3 şi este proiectat să livreze performanţe fluide, pentru cea mai bună experienţă de gaming mobil. ROG Phone 3 dispune de un ecran AMOLED cu diagonala de 6,59 inci şi o acurateţe a culorilor Delta-E < 1. Ecranul are o rată de refresh de până la 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms şi o latenţă la atingere de 25 de milisecunde. ROG Phone 3 a trecut, de asemenea, testele de certificare TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) şi Flicker Reduced.

Având până la 16 GB memorie RAM LPDDR5 şi un ROM UFS 3.1 ultra-rapid de 512 GB, ROG Phone 3 oferă o performanţă excelentă în majoritatea aplicaţiilor compatibile cu sistemul de operare Android. Fiind un telefon construit pentru gaming, ROG Phone 3 beneficiază de caracteristicile modelelor precedente: portul unic de încărcare montat pe lateral şi o baterie mare, de 6000 mAh. Sistemul intuitiv AirTrigger 3 include acum un senzor de mişcare, în plus faţă de senzorii touch ultrasonici programabili, oferindu-le jucătorilor mai multe modalităţi de a controla acţiunea.

Software-ul de optimizare a performanţelor X Mode suportă acum ajustarea multiplilor parametri ai sistemului. ROG Phone 3 este disponibil în magazinele specializate din România la preţul de aproximativ 4999 lei (taxe incluse).

scroll to top