Închide

Samsung dezvăluie noul smartphone din 2022, Galaxy S21 FE

Avatar

Photo: Samuel M. Livingston for Samsung

Timp de citire: < 1 minut

Înainte să-şi lanseze flagship-urile, Samsung scoate la lumină smartphone-ul Galaxy S21 FE, un mid-range cu un preţ destul de mare.

Galaxy S21 FE are multe dintre dotările flagship-urilor de anul trecut şi încearcă să atragă utilizatorii cu un preţ mai mic decât cel la care a fost lansată seria Galaxy S21.

Noul smartphone are un ecran OLED de 6,4 inch, chiar mai mare decât cel de la S21. Acesta vine cu o rezoluţie 1080p şi cu o rată de împrospătare de 120Hz.

Cu excepţia Statelor Unite, unde va fi vândut cu Snapdragon 888, în restul lumii smartphone-ul va fi livrat cu un chipset Exynos, dezvoltat intern de producătorul coreean.

Sistemul foto este compus din trei camere. Camera principală şi cea ultrawide au 12MP, în vreme ce camera tele are 8MP. Există un sistem de stabilizare optică atât pe camera principală, cât şi pe cea tele, care facilitează o mărire optică 3X, potrivit News.ro.

Bateria are o capacitate de 4.500mAh, cu 500mAh mai mare decât cea folosită anul trecut pe Galaxy S21. Aceasta se încarcă cu 25W (pe fir), resectiv 15W (wireless).

Vor fi comercializate două versiuni. Cea mai ieftină va avea 6GB RAM şi 128GB stocare şi va costa 700 de dolari. Pentru 70 de dolari în plus, va putea fi achiziţionată versiunea cu 8GB RAM şi 256GB spaţiu de stocare.

scroll to top