Închide

Șeful ”Brexit” se cere la un reality-show în junglă: ”Am avut de-a face cu multe feluri de șerpi!”

Avatar
Nigel Farage Gbnews

Sursa foto: Nigel Farage / X / GB News.

Timp de citire: 2 minute

Excentricul politician britanic Nigel Farage, unul dintre cei mai activi și convingători susținători ai Brexit-ului, își pregătește deja bagajele pentru jungla australiană, unde se va filma un nou sezon din varianta britanică originală a reality-show-ului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!). Farage spune că nu ar avea nicio problemă cu vietățile junglei, după ce a avut de-a face cu o sumedenie de ”șerpi” în perioada în care a fost membru în Parlamentul European din partea Marii Britanii, scrie POLITICO.eu.

Fostul lider al UKIP, rebranduit ”Brexit Party”, principalul partid britanic care a militat pentru separarea Regatului Unit de Uniunea Europeană, a anunțat că ia în considerare să participe la reality-show-ul care se va desfășura în jungla australiană, unde concurenții vor avea de înfruntat o multitudine de probe complicate, obositoare și provocatoare, sub diverse aspecte, în încercarea de a culege voturile publicului și de a câștiga competiția.

Împreună cu fostul premier Boris Johnson, Nigel Farage este una dintre vedetele noului post TV independent, bazat pe opinii, GB News. Într-una dintre emisiunile la care a participat în calitate de invitat, Farage a susținut că nu are nicio emoție cu privire la eventualele sale performanțe în cadrul reality-show-ului pentru că ”am fost obișnuit să trec prin vremuri grele și să supraviețuiesc alături de șerpi de toate formele și dimensiunile” în timpul mandatelor sale succesive de europarlamentar, vreme de mai bine de 20 de ani.

”Adică… în ultimele luni pe care le-am petrecut la Bruxelles, am avut pe lângă mine tot soiul de scârboșenii de oameni. În cafenele nu mai eram servit, nici în restaurante și chiar și la pub-ul meu preferat mi s-a spus «Nu vă mai putem servi, pentru că ne vom pierde toate afacerile!»”, i-a spus el amfitrionului Mark Dolan.

Potrivit declarațiilor sale, Farage a refuzat anterior invitațiile la emisiune, în ciuda ofertelor financiare generoase pe care le-a avut, dar în acest an a reluat dialogul cu producătorii show-ului:

”Mi-au trimis deja un contract, pe care o să-l citesc cu maxim interes”, a spus el.

Despre reality-show-ul difuzat pe postul ITV, Farage a spus că este ”un program grozav, urmărit de un număr mare de tineri cărora le pasă de viața lor, fără să fie angajați în politică” și a adăugat că se gândește serios să participe la ediția viitoare.

Farage nu ar fi primul politician britanic care s-a supus probelor provocatoare puse la cale de producătorii emisiunii.

Matt Hancock, ministru al sănătății (”health secretary” în terminologia britanică) în cabinetul condus de Boris Johnson, plecat din Executiv prin demisie în urma unui scandal public, s-a clasat pe locul al treilea în ediția de anul trecut a emisiunii. Telespectatorii britanici își aduc aminte de el după ce, în cadrul uneia dintre probe în care se confrunta cu Boy George, a mâncat un penis de cămilă.

Paul Burrell, fost majordom al regretatei Prințese Diana și fost concurent în emisiune, a declarat pentru GB News că fostul șef al UKIP ar trebui să participe.

”Mi-ar plăcea foarte mult să-l văd pe Nigel Farage gâlgâind cu poftă un cocktail cu gândaci”, a spus el.

scroll to top