Închide

Tchibo intenţionează să preia cafenelele The Coffee Shop. Ce spune Consiliul Concurenței?

Avatar
The Coffee Shop Titulescu 800x600
Timp de citire: < 1 minut

Consiliul Concurenţei a anunţat că analizează tranzacţia prin care distribuitorul de cafea Tchibo Coffee Service GmbH intenţionează să preia Partener Coffee Services, care deţine cafenelele The Coffee Shop.

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Tchibo Coffee Service GmbH  intenţionează să preia Partener Coffee Services. În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliului Concurenţei”, a anunţat autoritatea de concurenţă, citată de news.ro.

Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat în furnizarea profesională de cafea şi prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluţii pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreţinere, mentenanţă) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.

În România, Partner Coffee Service desfăşoară activităţi de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum şi alte servicii conexe, precum soluţii pentru consumul de cafea away-from-home.

scroll to top