Închide

Tesla majorează încă o dată prețurile pe cea mai mare piața a sa

Avatar
Red tesla car on the roadside

Fotografie de Yehor Andrukhovych pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Tesla Inc. a majorat, joi, prețurile din SUA pentru vehiculele sale electrice Model S, X și Y, potrivit site-ului său, deși acestea erau încă considerabil mai mici decât la începutul anului, după o serie de reduceri de preț pentru a stimula cererea, potrivit Reuters.

Compania a majorat cu 1.000 de dolari prețurile pentru toate variantele vehiculelor sale Model S și X, în timp ce prețurile tuturor variantelor Model Y au fost majorate cu 250 de dolari, se arată pe site-ul său.

Model X are acum un preț de 98.490 de dolari, în timp ce Model S are o etichetă de 88.490 de dolari. Versiunile de performanță ale acestor două modele valorează acum 108.490 de dolari.

Prețurile lui Model Y, variantele sale cu autonomie lungă și de performanță sunt de 47.490 de dolari, 50.490 de dolari și, respectiv, 54.490 de dolari.

Aceasta este a doua majorare de preț pentru automobilele Model X, Model S și Model Y din 19 aprilie, ultima dată când Tesla a redus prețurile pentru unele dintre mașinile sale în SUA.

Nu au existat modificări ale prețurilor pentru vehiculul său Model 3, de la ultima majorare de preț de la începutul lunii mai.

Separat, unitatea japoneză a Tesla a început vineri să accepte comenzi pentru sedanul său emblematic, Model S, și pentru vehiculul său utilitar sportiv Model X în această țară, se arată într-un comunicat de presă.

Luna trecută, directorul general al Tesla, Elon Musk, declarase că firma va acorda prioritate creșterii vânzărilor în fața marjelor și va căuta să obțină profit mai târziu din implementarea software-ului de autoconducere pentru o flotă mai mare de vehicule.

scroll to top