Închide

VIDEO | Care este ritmul de lucru pe tronsonul autostrăzii A3 care leagă județul Mureș de Cluj

Avatar
Autostrada Mures

Foto: Mureș Știri

Timp de citire: < 1 minut

Lucrările pe cei 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum de legătură cu patru benzi ai tronsonului Ungheni – Târgu-Mureș din Autostrada Transilvania (A3) avansează într-un ritm bun, apreciază Asociația Pro Infrastructură (API), citată de Ziua de Cluj.

Lucrările au început în luna iulie și au progresat considerabil, în special pe zona de săpături și terasamente, dar și la podețe sau coloane forate pentru viitoarele structuri.

“Cel mai probabil în această toamnă vom vedea sectoare întinse cu asfalt pus în operă. Dacă menține ritmul bun de lucru și numeroasele rețele de utilități electrice vor fi relocate în timp util, constructorul Strabag are șanse bune să finalizeze șantierul până la finalul anului 2021, conform termenului contractual.

Solicităm CNAIR să se implice activ în operațiunile de relocare a utilităților problematice și să recepționeze cu prioritate studiul de fezabilitate pentru continuarea acestui proiect cu primul tronson al Autostrăzii 8 Târgu-Mureș – Iași- Ungheni, cei 10 km dintre Târgu-Mureș și Acățari”, conform API.

scroll to top