Închide

VIDEO Surpriză în Formula 1! Nu au mai avut răbdare și au prezentat deja designul noului monopost 2024

Avatar
Mclaren 2024

Foto: McLarenF1 Twitter/X

Timp de citire: < 1 minut

Echipa britanică de Formula 1 McLaren a făcut public încă din 16 ianuarie proiectul pentru 2024. Echipa de curse se bazează în acest an pe negru și portocaliu, renunțând la albastrul contestat de fani.

Pentru mulți fani ai Formulei 1, prima “prezentare” făcută de McLaren a fost o surpriză. Britanicii nu au prezentat marți noua mașină pentru 2024, dar au prezentat designul cu care echipa de curse din Woking va porni în Campionatul Mondial din 2024. Mai devreme cu aproape o lună decât toate celelalte echipe F1 și decât ne obișnuiseră anii trecuți.

În acest an, duo-ul de piloți Lando Norris și Oscar Piastri va folosi culorile principale negru și portocaliu, cu elemente reduse de gri cromat. Anul trecut au existat și elemente albastre pe mașină, dar acestea vor fi omise pentru sezonul următor, la cererea fanilor.

În general, designul amintește foarte mult de “chrome look”, un finisaj special de vopsea pe care echipa l-a avut pe mașină pentru unele curse și care a fost foarte bine primit de către numeroșii fani ai echipei.

Monopostul propriu-zis MCL38 va fi ulterior prezentat publicului pe 14 februarie. Din punct de vedere sportiv, McLaren va fi unul dintre marii vânători ai Red Bull în 2024, sunt de părere specialiștii Formulei 1.

scroll to top