Închide

YouTube testează o ofertă de jocuri online

Avatar
YouTube Dark Mode 3D icon concept. Write me: alexanderbemore@gmail.com, if you need 3D visuals for your products.

Fotografie de Alexander Shatov pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

YouTube testează la nivel intern un produs pentru jocuri online, potrivit unui e-mail trimis angajaţilor companiei-mamă Google, preluat de Wall Street Journal.

Compania şi-a invitat angajaţii să înceapă testarea noului produs YouTube, numit ”Playables”, se arată în articol, care arată că jocurile disponibile pentru testare includ titluri precum jocul arcade Stack Bounce.

Jocurile pot fi jucate pe site-ul YouTube pe browsere web sau prin intermediul dispozitivelor care rulează sistemele mobile Android al Google şi iOS al Apple.

Un purtător de cuvânt al YouTube a declarat Reuters că jocurile au fost de multă vreme un punct de interes, adăugând că compania experimentează cu noi funcţii şi nu are ”nimic de anunţat în acest moment”.

Găzduirea de jocuri online pe YouTube, care este un loc popular pentru utilizatori pentru a transmite în flux jocuri şi a viziona filmări ale jocurilor transmise în direct, face parte din eforturile CEO-ului Neal Mohan de implicare în noi domenii de creştere, pe fondul încetinirii cheltuielilor pentru publicitate, potrivit WSJ.

scroll to top