Închide

Danezii prind gustul afacerilor româneşti. Producător de paste, preluat de Givesco

Avatar
Timp de citire: < 1 minut

Producătorul de panificaţie Sam Mills din Satu Mare a fost preluat de compania daneză Givesco, după ce Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Givesco preia Sam Mills Business Investment Holding.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurențial normal.

În anul 2018, Givesco a preluat 50% din părţile sociale Sam Mills Business Investment Holding din Satu Mare.

Compania daneză Givesco desfășoară, în România, activități de comercializare a produselor din mai multe domenii, precum: patiserie, textile, componente și ansamble hidraulice, componente auto.

Sam Mills Business Investment Holding este o societate de tip holding, având în portofoliu companii cu activitate în diverse sectoare, de la producția de carne de pui și până la cea de paste și apă îmbuteliată. Compania a fost fondată în 1994 în Satu Mare și este producătorul brandurilor Arpis și Pasta d`Oro.

scroll to top