Închide

Adio, hipermarket! Cora deschide 2 noi magazine și marșează pe strategia supermarketului Urban

Avatar
Cora Urban

Foto: Cora

Timp de citire: 2 minute

Odinioară cunoscut drept Hipermarketul Cora, retailerul aparținând rețelei belgiene Louis Delhaize Group marșează mai nou pe strategia dezvoltării conceptului de supermarket. Cora continuă să dezvolte conceptul său mai mic ca suprafață și ca număr de produse listate prin deschiderea în curând a două magazine în București.

Primul magazin va fi deschis în București, pe strada Liviu Rebreanu nr.13. În perioada imediat urmatoare se va deschide și magazinul din Bulevardul Ghencea nr. 34 și va fi testat un concept nou în Avangarde Residence, primul magazin Cora Urban, deschis în februarie 2020, care va fi extins de la 144 mp la 360 mp.

Magazinele cora Urban propun clienților multiple soluții pentru cumpărături rapide – fizică și online, cu ridicare din magazin sau livrare acasă, inclusiv prin aplicațiile Glovo, Bringo, Tazz by emag și, mai nou, FAN Delivery .

“Magazinele Cora Urban au suprafețe de aproximativ 200 mp, organizarea produselor la raft este intuitivă, iar personalul este pregătit și instruit, astfel încât experiența clienților la cumpărături să fie una rapidă și eficientă”,

spune retailerul într-un comunicat de presă.

În plus, prin promovarea formatelor 3 în 1, magazinele Cora Urban sunt și puncte de ridicare (pick-up) a comenzilor plasate online, pe www.cora.ro. De asemenea, magazinele Cora Urban sunt integrate în divizia cora Express, oferind astfel posibilitatea clienților să comande produse din cora cu livrare acasă prin partenerii Glovo, Bringo, Tazz by emag și FAN Delivery.

Totodată, Cora intenționează să creeze un lanț de aprovizionare pentru Cora Urban care să includă furnizori locali pentru produse de pâine și patiserie, legume, fructe și flori.

Prezent pe piața românească din 2003, brandul Cora operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele Cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

scroll to top