Închide

Aquaparkul Nymphaea se redeschide vineri, 3 iulie

Avatar
Fb Img 1593526906724

Foto - Aquapark Nymphaea Oradea

Timp de citire: 2 minute

După aproape patru luni de la anunțarea suspendării activității, cel mai modern parc acvatic din vestul țării își reia activitatea începând de vineri, 3 iulie 2020, conform unui anunț postat pe pagina sa de Facebook.

În contextul pandemiei de coronavirus și a reglementărilor dispuse de autorități, într-o primă etapă va funcționa doar zona exterioară a complexului de agrement. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness și nici programul de înot. Vizitatorii trebuie să știe că vor avea obligația să poarte mască de protecție la casieria Aquaparkului, precum și în toate celelalte spații închise din complex. Acestea vor putea fi achiziționate și de la casieria Aquaparkului, la prețul de 1,5 lei.

La intrarea în Aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligația să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanțare socială, precum și culoarele de acces stabilite de administrația Aquaparkului. Conform reglementărilor, șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri unul față de altul.

Având în vedere că va fi un număr de locuri limitat, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul li se recomandă să-și achiziționeze biletele online, anticipat, accesând link-ul http://www.aquapark-nymphaea.ro/infopoint/achizitionare-bilete.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brățărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziționate online. În situația în care valoarea creditului încărcat pe brățară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Vizitatorii Aquaparkului au acces gratuit la cele șapte bazine și șase tobogane exterioare, la șezlonguri, precum și la parcarea din fața complexului de agrement. Ei vor putea să-şi achiziționeze mâncare gătită de la corpurile de alimentație publică din exterior.

Preţurile au rămas aceleaşi, şi anume, 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani, toate acestea pentru o zi întreagă, în intervalul 10-22. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

scroll to top