Închide

Aston Martin va majora salariul anual al angajaților din Marea Britanie

Avatar
Just Stop Oil Aston Martin

Foto: Twitter

Timp de citire: < 1 minut
Constructorul britanic de automobile de lux Aston Martin (AML.L) a declarat luni că va majora salariul anual cu 4% pentru mai mult de 2.500 de angajați și contractori din fabricile și birourile sale din Marea Britanie pentru 2024 și 2025.

De asemenea, potrivit Reuters, tehnicienii de producție ai companiei listate la Londra vor primi o creștere de 1,5% în 2025, alături de o reducere cu o oră a săptămânii de lucru, a precizat compania.

Toți angajații eligibili vor primi, de asemenea, o plată unică de 1.000 de lire sterline (1.271,60 dolari) din cauza costului ridicat al vieții, care continuă să fie sus, a adăugat Aston Martin.

„În urma unor negocieri îndelungate între Unite the Union și Aston Martin Lagonda, membrii Unite au votat cu o largă majoritate pentru a accepta acordul salarial pe doi ani”, a declarat un purtător de cuvânt al Unite în comunicat.

Acordul salarial vine în contextul în care Aston Martin a oprit producția de modele vechi înainte de o accelerare a producției de noi modele în cursul acestui an.

scroll to top