Închide

Atracția Târgului de Crăciun de la Craiova, prima roată hi-tech din țară, inaugurată vineri

Avatar
Roata Hitech Targ Craciun Craiova 2 768x576

foto: stiricraiova.ro

Timp de citire: 2 minute

Târgul de Crăciun de la Craiova îşi va deschide porţile vineri, 17 noiembrie, iar atracţia principală va fi, anul acesta, prima roată panoramică hi-tech amplasată până acum în România. Roata a fost construită în Olanda, în acest an, are sute de mii de luminiţe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot oraşul de la înălţime, deasupra întregului târg de Crăciun.

”Târgul de Crăciun de la Craiova îşi va deschide porţile vineri, 17 noiembrie. Atracţia principală va fi, anul acesta, prima roată panoramică hi-tech amplasată până acum în România. Este vorba de o construcţie înaltă de 40 de metri, care include în centru un ecran LED, pe care va putea fi rulată grafică video. Roata panoramică este semnată Britta Trading, cel mai mare furnizor de atracţii pentru parcuri de distracţii din România”, anunţă compania.

Roata a fost construită în Olanda, în 2023.

”Târgurile de Crăciun din România pot concura cu brio în topul celor mai frumoase din Europa, în ultimii ani, iar cel de la Craiova nu face excepţie. Suntem bucuroşi că anul acesta am putut instala, lângă Teatrul Naţional Marin Sorescu, o roată absolut spectaculoasă. Este prima din România care are în centru un ecran LED de trei metri diamentru, care va crea magie prin proiecţia de vizualuri grafice cu mii de culori. În plus, are sute de mii de luminiţe, o capacitate de 140 de persoane, iar cei care se vor urca în ea vor putea admira tot oraşul de la înălţime, plutind deasupra întregului târg de Crăciun. Suntem bucuroşi că putem furniza astfel de atracţii pentru festivaluri, parcuri de distracţii sau târguri tematice în toată ţara, atracţii care aduc un strop de magie şi îi fascinează atât pe cei mai mici, cât pe cei mari”, declară Lucia Prăjişteanu, CEO Britta Trading, citată de news.ro.

Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din Craiova completează seria de atracţii furnizate de Britta Trading, printre care se află şi parcurile Miramagica din Bucureşti şi Mamaia, Târgul de Crăciun din Drumul Taberei, West Side Christmas Market, şi Zorky’s Planet, din incinta AFI Cotroceni.

scroll to top