Închide

”Avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor!” | Surpriza TAROM pentru copii de 1 Iunie

Avatar
plane, aircraft, flight

Fotografie de fredyalem pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Operatorul aerian național TAROM organizează de Ziua Copilului, pe 1 Iunie, a doua ediție a unui eveniment care a avut mare succes la inaugurare, invitându-i pe copii să ia prima lecție de zbor la bordul aeronavelor sale, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Pe 1 Iunie 2022, TAROM organizează zboruri speciale de aproximativ 45 de minute dedicate celor mici, cu decolare din București (spre Ploiești) și din Timișoara (spre Arad).

Copiii vor urca la bordul unei aeronave Boeing TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoștință cu personalul navigant, piloți și însoțitori de bord și pentru a vizita cabina piloților, unde aceștia le vor explica, pe înțelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată și cum funcționează aparatura de bord iar la plecare vor primi cadouri care să le amintească de această experiență.

De această primă lecție de zbor pot beneficia copiii care la începerea călătoriei au vârste cuprinse între 3 ani împliniți și 12 ani neîmpliniți și care sunt însoțiți de un adult. Un adult poate însoți maximum 3 copii.

Minorii cu vârste cuprinse între 12 ani împliniți și 18 ani vor achiziționa bilet de adult, vor putea fi acceptați fără însoțitor, însă nu vor putea fi considerați însoțitori pentru alți copii minori.

Tariful promoțional de 1 iunie pentru plecarea din București este de 29,90 EUR pentru copil și de 59,90 EUR pentru adult.

Tariful promoțional de 1 iunie pentru plecarea din Timișoara este de 33,33EUR pentru copil și de 63,33 EUR pentru adult.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul TAROM, de la orice agenție TAROM, prin Call Center sau prin e-mail la adresa ziuacopilului@tarom.ro.

Plata se poate face în lei sau în euro, cash sau cu cardul, online sau prin link de plată.

scroll to top