Închide

Băile Herculane vor avea aplicație mobilă cu cele mai importante informații și recomandări

Avatar
Herculane Project Reactivarea Bailor Neptun Herculane Untitled 5 1030x687

Băile Neptun din Băile Herculane. Sursa foto: Herculane Project.

Timp de citire: < 1 minut

Atracțiile turistice din Băile Herculane vor fi promovate prin intermediul unei aplicații mobile. Accesibilă în patru limbi, aplicația mobilă va cuprinde cele mai importante informații locale, precum și recomandări privind locurile de cazare și evenimentele din stațiune, transmite Rador.

Primăria a achiziționat deja serviciile unei firme specializate în astfel de programe, spune reprezentantul instituției, Dan Buru.

„Va conține informații referitoare la clădirile istorice, la excursiile care sunt posibile cu plecare din Băile Herculane, traseele turistice montane și în general la toate obiectivele care pot fi vizitate de către turiști în timpul sejurului lor la Băile Herculane. De asemenea, aplicația va conține elemente referitoare la evenimentele din oraș și la locurile de cazare care sunt disponibile în stațiunea Băile Herculane, restaurante și în general cam tot ceea ce trebuie să conțină o aplicație turistică”, spune Dan Buru.

Aplicația va fi finalizată în toamnă și va putea fi accesată de toți cei care folosesc smartphone sau o tabletă cu sisteme de operare Android sau IOs.

scroll to top