Închide

Box Office | Venituri uriașe generate de continuarea celebrului Top Gun

Avatar
Top Gun Maverick Trailer At The Box Office Day 1 Tom Cruises Devil May Care Attitude Fantastic Stunts Action Scenes To Have Promising Start 001

foto: movified.co

Timp de citire: < 1 minut

Filmul “Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise, a înregistrat venituri impresionante de 86 de milioane de dolari în al doilea weekend de la lansare, menţinându-se pe prima poziţie în box office-ul nord-american.

În al doilea weekend de la premieră, filmul de acţiune american al lui Tom Cruise a fost văzut în 4.751 de cinematografe din America de Nord. La nivel mondial, filmul a încasat 548.604.000 de dolari, potrivit ziare.com.

Pe locul doi, “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” a adăugat 9,3 milioane de dolari din 2.430 de cinematografe între vineri şi duminică. După cinci săptămâni în cinematografe, filmul Marvel a adunat la nivel naţional 388,7 milioane de dolari şi 909,4 milioane de nivel global, potrivit Variety.

Producţia Disney şi 20th Century “The Bob’s Burgers Movie” a rămas pe locul trei, cu 4,5 milioane de dolari încasări din 3.425 de cinematografe.

Filmul Universal “The Bad Guys” a adăugat 3,3 milioane de dolari din 2.872 de cinematografe în al şaptelea weekend de la lansare, clasându-se pe locul patru. Până în prezent, filmul a strâns venituri de 87 de milioane de dolari la nivel naţional.

Continuarea “Downton Abbey”, pe locul cinci, a generat venituri de 3 milioane de dolari din 3.471 de cinematografe. De la lansare, “Downton Abbey: A New Era” a strâns 34 de milioane de dolari în America de Nord. Filmul a costat 40 de milioane de dolari să fie produs.

scroll to top