Închide

Brandul Cheap Monday revine în această vară la H&M

Avatar
Image 0e5b5036 C405 4e3b 8677 3a744c775c71 1024x1024@2x

foto: mrsmartmelbourne.com

Timp de citire: < 1 minut

Grupul suedez H&M va oferi din nou eticheta Cheap Monday în vara anului 2024. Gigantul fast-fashion a raportat vestea pe site-ul lor, unde a precizat că “o colecție de bază de blugi” va fi oferită prin intermediul magazinului online Weekday și în anumite magazine și retaileri Weekday.

Grupul H&M își propune să se adreseze în special tinerei generații prin inițiativa Cheap Monday. “Cheap Monday se referă la spiritul neînfricat al culturii tinerilor, la împuternicirea tinerei generații de a-și descoperi propriul drum, de a-și explora creativitatea și de a se exprima liber”, a declarat grupul într-un comunicat de presă, citat de Fashion United.

Firma suedeză a mai precizat că s-a inspirat din “post-punk & pop, muzică și artă underground, bebeluși falși și idoli adevărați”.

Cheap Monday a fost fondată în Suedia în 2004 și a fost achiziționată ulterior de H&M în 2008, care în cele din urmă a renunțat la brand în 2018. În 2023, a apărut vestea că Cheap Monday va reveni și se va alătura altor două mărci H&M, Weekday și Monki, pentru a deveni o destinație pentru tineri.

Filozofia brandului Cheap Monday este de a oferi piese care pot “concura cu brandurile high-end atât în ceea ce privește atitudinea, cât și nivelul și calitatea modei – întotdeauna la un preț bun”.

Informații suplimentare, cum ar fi datele exacte ale relansării Cheap Monday, nu sunt încă clare.

scroll to top