Închide

Ciolacu, în corzi. Legea noilor măsuri fiscale a fost atacată la Curtea Constituțională

Avatar
hammer, dish, dollar

Fotografie de succo pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

USR anunţă că, vineri, depune la Curtea Constituţiponală sesizarea care vizează legea privind unele măsuri fiscale pentru care premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat răspunderea în Parlament.

”USR depune, astazi, sesizarea la CCR împotriva legii de creştere a taxelor iniţiate de Marcel Ciolacu şi Guvernul PSD-PNL”,

este anunţul formaţiunii.

Ionuţ Moşteanu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al partidului, a mers vineri la sediul CCR la ora 11.00.

Parlamentul s-a reunit, marţi, de la ora 18.00, pentru asumarea răspunderii pe legea care prevede unele măsuri fiscal bugetare.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la începutul discursului în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului prin care îşi asumă răspunderea în Parlament pentru pachetul de măsuri fiscale, că ”de astăzi, s-a terminat cu dubla măsură, s-a terminat cu privilegiile la stat, s-a terminat cu excepţiile din mediul privat”.

News.ro anunță că parlamentarii USR şi AUR au afişat pancarte cu mesaje critice la adresa taxelor instituite prin proiectul de lege.

Termenul de depunere a amendamentelor la iniţiativa legislativă a fost ora 13.00, după care Guvernul s-a întrunit în şedinţă la Palatul Victoria, pentru a discuta şi integra amendamentele acceptate la proiectul de lege pe care premierul Marcel Ciolacu l-a prezentat în Legislativ.

scroll to top