Închide

Ciolacu: PSD, capabil să scoată țara din cea mai grea situație economică din ultimii 20 de ani

Avatar
Ciolacu

Foto: Inqam Photos George Călin

Timp de citire: < 1 minut

Liderul social – democraților este de părere că doar PSD ar putea scoate România din criză și afirmă că PNL și USR „se ceartă pe putere”. Marcel Ciolacu aduce în discuție atât situația pandemică din România, cât și criza economică și prețurile crescute la alimente, carburant și energie electrică și gaze.

„Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză!Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile. O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie. La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul. Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook, citat de B1 TV.

Dacian Cioloș, premierul desemnat, se va întâlni miercuri cu PNL, UDMR și minoritățile parlamentare la o primă discuție în vederea formării unei majorități parlamentare.

Liderul USR – PLUS a precizat de la bun început că nu dorește să negocieze o majoritate cu PSD și AUR pentru că nu există „compatibilități politice”. El a reiterat faptul că intenția partidului este acea de a negocia și a discuta în vedere refacerii coaliției de guvernare.

scroll to top