Închide

De unde va expedia Lidl comenzi pentru magazinele sale online europene?

Avatar
Ilustrare Comunicat De Presa (2)

foto: Lidl

Timp de citire: < 1 minut

Lidl va expedia în curând comenzi pentru toate magazinele sale online europene din Roosendaal, în sudul Țărilor de Jos. Lanțul german de supermarketuri se va muta în imensul centru de distribuție după trei ani, transmite RetailDetail.

În 2019, noul centru de distribuție al Lidl din Roosendaal, în provincia Brabant, a fost finalizat. Din acest complex de 6 hectare, discounterul german se va ocupa de toată logistica e-commerce pentru piața europeană.

Alți antreprenori din zonă s-au opus planului de construire a unui nou drum de legătură. Ei s-au temut de probleme de aglomerație dacă Lidl va începe să folosească intens acest drum pentru transportul de mărfuri, ceea ce a fost intenția lanțului. Cu toate acestea, Consiliul de Stat a dat dreptate Lidl, care în cele din urmă are voie să folosească atât drumul, cât și centrul de distribuție.

Până la vară depozitul va fi pe deplin operațional, relatează BN De Stem.

În viitor, toate comenzile plasate în magazinele online ale Lidl vor fi expediate din centrul de distribuție olandez. Inițial, acolo vor lucra 600 de angajați, dar se așteaptă să urmeze mulți alții. În cele din urmă, depozitul ar putea găzdui în jur de 1.200 de angajați.

scroll to top