Închide

Dezamăgire pentru fanii auto. Salonul de la Geneva, anulat pentru al patrulea an consecutiv

Avatar
Geneva International Motor Show

foto: exhibitionworld.co.uk

Timp de citire: < 1 minut

Salonul Auto Internaţional de la Geneva, programat să aibă loc în februarie 2023, a fost anulat pentru al patrulea an consecutiv, au anunţat joi organizatorii, transmite Reuters, citată de News.ro.

Aceştia au spus că se vor concentra în schimb pe un salon auto complementar, Salonul Auto Internaţional de la Qatar, care va avea loc la Doha, mai târziu în 2023.

”Din cauza incertitudinilor din economia globală şi cele geopolitice, precum şi a riscurilor legate de evoluţia pandemiei, organizatorii au decis să se concentreze exclusiv pe planificarea evenimentului de la Doha, în 2023”, a anunţat comitetul permanent al Salonului Auto Internaţional de la Geneva (GIMS), într-un comunicat.

Salonul auto din noiembrie, de la Doha, Qatar, care a fost planificat iniţial ca o completare a evenimentului de la Geneva, va fi acum singurul salon GIMS din 2023. Este programat să aibă loc la fiecare doi ani, au mai spus organizatorii.

Salonul auto de la Geneva este în mod normal un eveniment anual, dar a fost anulat în ultimii trei ani din cauza pandemiei.

scroll to top