Închide

Din martie, Apple va permite deblocarea iPhone-ul cu Face ID și cu masca pe față

Avatar
mobile, iphone, apple

Fotografie de cicwdn pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Următoarea actualizare a software-ului pentru iPhone a Apple Inc. va permite, în sfârșit, deblocarea telefonul fără mai scoate mai întâi masca, potrivit Bloomberg.

Caracteristica actualizată Face ID este de așteptat să funcționeze pe iPhone și iPad și este probabil inclusă în iOS 15.4, care se așteaptă să fie lansat cândva în prima jumătate a lunii martie.

De asemenea, se așteaptă ca noul software să debuteze cu Universal Control, care le permite clienților să folosească o singură tastatură și trackpad pe mai multe iPad-uri și Mac-uri.

Sistemul de recunoaștere facială 3-D de la Apple a fost lansat în 2017, ca o caracteristică a noului iPhone X. Dar a devenit o bătaie de cap pe măsură ce Covid a făcut înconjurul lumii în 2020, deoarece purtatorii de mască au fost forțați să-și îndepărteze husele pentru a-și debloca iPhone-urile. O soluție temporară pentru unii a venit anul trecut, când o actualizare de software a permis utilizatorilor Apple Watch să-și acceseze telefoanele chiar și atunci când purtau o mască sau ochelari de soare.

De asemenea, pentru începutul lunii martie este și dezvăluirea unui nou iPhone low-cost și a unui iPad actualizat, potrivit oamenilor care cunosc acest subiect.

Acesta va fi urmat probabil mai târziu în cursul anului de o serie de lansări incluzând noi desktop-uri iMac și Mac Pro, un MacBook Air reproiectat, un MacBook Pro actualizat de ultimă generație, trei Apple Watches, iPhone 14 și noile AirPods.

scroll to top