Închide

Discounterul non-alimentar TEDi ajunge în Belgia și Franța

Avatar
Filialbild 01

sursa:https://www.tedi.com/ro/companie/profil/

Timp de citire: < 1 minut

TEDi, un concurent german al companiei de discount nealimentare Action, vine în Belgia și Franța. Lanțul cu 2.750 de magazine în mai multe țări intenționează să-și dubleze rețeaua de magazine într-un viitorul apropiat.

TEDi se pregătește să intre în Belgia și Franța. Pentru acesta din urmă este planificat un magazin în Evreux; pentru primul, partenerul imobiliar Retail Point dezvăluie exclusiv pentru RetailDetail că este în căutare de magazine de aproximativ 1.000 mp în Belgia. Numai în acest an, discounterul non-alimentar vrea să deschidă cinci până la zece sucursale în Belgia.

Tedi este concurentul principal al Action: nemții vizează și articole ieftine și atractive la prețuri mici, de la papetărie și decorațiuni până la jucării și produse de bricolaj. TEDi își propune, de asemenea, să ofere o soluție unică pentru vânătorii de chilipiruri.

Dublarea rețelei de magazine

Gama cuprinde aproximativ 15.000 de referințe, cu un accent suplimentar pe estetică și design. Oferta permanentă este completată de articole de lichidare a stocurilor și produse de sezon. TEDi are și o marcă de casă: TEDi Black.

Hard discounter-ul, cunoscut în întregime drept Top Euro Discount, are peste 2.750 de magazine în mai multe țări din Europa Centrală (Austria, Cehia, Germania, Ungaria, Polonia și Slovacia) și Europa de Sud (Croația, Italia, Portugalia, România, Slovenia și Spania). Pe termen mediu, lanțul intenționează să-și dubleze aproape rețeaua la 5.000 de magazine, cu magazine și în Belgia, Franța și Regatul Unit.

scroll to top