Închide

Disperare printre hotelieri. Pachete la mare în extrasezon de la patronatele din turism

Avatar
Mare Sezlonguri Litoral Sezon Estival Copyright Foto Info@afaceri.news

Copyright foto: info@afaceri.news

Timp de citire: < 1 minut

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon “Weekend la Constanţa/City break la Constanţa”, pachetele urmând să fie disponibile în câteva săptămâni în agenţiile de turism din toată ţara.

“Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea. În plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei citat de AGERPRES, preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul.

Programul va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia şi va fi disponibil în agenţii de turism peste câteva săptămâni, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 – 15 iunie 2024.

scroll to top