Închide

Dragnea se face ”băiat deștept”: după ce și-a încercat norocul în bucătărie, intră în afaceri cu energie

Avatar
Dragnea Bucataria De Acasa

Sursa foto: Bucătăria de Acasa cu Liviu Dragnea / captură YouTube.

Timp de citire: < 1 minut

La doi ani și jumătate de la eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea s-a apucat de afaceri în mod oficial și investește într-un sector extrem de atractiv și profitabil – energia, scrie publicația locală Liber în Teleorman.

Pe data de 24 noiembrie 2023, fostul șef al Camerei Deputaților a înregistrat societatea Energy Multi Sistems SRL, în care deține 30% din părțile sociale.

Alături de Liviu Dragnea, alți doi asociați au investit în această nouă afacere. Mihai Sebastian Romulus deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, în timp ce Dănuț Ungureanu deține 10%. Interesant este faptul că societatea Dami Procons International, specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, are, de asemenea, o cotă de 30% în Energy Multi Sistems SRL.

Revenirea lui Liviu Dragnea în lumea afacerilor stârnește interesul opiniei publice, dat fiind parcursul său politic și perioada petrecută în închisoare. Acesta a deținut mai multe companii din umbră, cum ar fi TelDrum și alte firme cu profit considerabil, pe numele supușilor.

Acesta este un pas semnificativ către diversificarea portofoliului de afaceri familial.

Și cei doi copii ai fostului politician Liviu Dragnea, Valentin Ștefan și Alexandra Maria, au pus bazele unei noi afaceri în luna iulie a anului 2023. Firma lor, denumită Stal Energy SRL, este specializată în producția de energie electrică și își are sediul în comuna Lita, tot în județul Teleorman.

scroll to top