Închide

FOTO După ce și-a vândut conacul, Jon Bon Jovi vrea să scape și de apartamentul din New York

Avatar
Bon Jovi Proprietati

Foto: realtor.com

Timp de citire: 2 minute

Jon Bon Jovi, fondatorul și solistul celebrei trupe rock americane Bon Jovi, își vinde apartamentul din New York. În urmă cu doi ani, artistul a scăpat și de conacul său din Middleton, New Jersey, conform New York Post.

Apartamentul artistului este situat în complexul rezidențial Greenwich Lane, iar acesta a solicitat 22 de milioane de dolari pentru această proprietate, pe care a cumpărat-o în 2017 cu 18,9 milioane de dolari.

Apartament Bon Jovi
Foto: nypost.com

Apartamentul de colț se întinde pe aproape 372 de metri pătrați și dispune inclusiv de un lift privat. În interior, există patru dormitoare, iar camerele sunt amenajate în culori pastel.

Apart Bon Jovi

Proprietatea are ferestre mari, din podea până în tavan, cu vedere la Manhattan și la râul Hudson.

Ap Bon Jovi

În urmă cu doi ani Bon Jovi a decis să își vândă și conacul din Middletown, New Jersey. Casa valorează 20 de milioane de dolari, conform New York Post.

Domeniul de șase hectare de la High Point Estate are propriul pub, un studio de muzică în stil mansardă și situat deasupra unui garaj pentru șapte mașini. Mai există, de asemenea, o sală de cinema și o piscină încălzită. În apropiere se află căbănuțe din lemn de cedru și folosite pentru găzduirea oaspeților. Bon Jovi are, de asemenea, și un doc propriu pentru ambarcațiuni.

Imbolul în sine,  un adevărat conac în stil franțuzesc, a fost construit în 1999 de Robert Stern, un arhitect american și decan al Școlii de Arhitectură din Yale. Clădirea are o suprafață totală de 1.670 de metri pătrați, șase dormitoare și șapte băi. O aripă separată este dedicată personalului. Pe proprietate se află și o casă de oaspeți separată, cu trei dormitoare, trei băi, un salon și o bucătărie.

Potrivit agentului de vânzări, proprietatea este situată într-o zonă izolată, dar foarte scumpă, înconjurată de “clădiri de tip boutique”. Casa este în stare excelentă.

“Totul a fost făcut foarte frumos – măiestria este evidentă peste tot”, spune vânzătorul.

Jon Bon Jovi, în vârstă de 58 de ani, este liderul și fondatorul trupei Bon Jovi, formată în 1983. Grupul rock câștigător de Grammy a înregistrat 14 albume de studio și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume.

Bon Jovi Exterior
Conacul din New Jersey vândut de Jon Bon Jovi în urmă cu 2 ani. Foto: realtor.com
scroll to top