Închide

După Netflix, încă un serviciu de streaming va bloca partajarea conturilor

Avatar
netflix, watching tv, streaming

Fotografie de Tumisu pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Serviciul de streaming Max, fost HBO Max, va începe şi el să blocheze accesul la conturi de la alte adrese, la fel ca Netflix şi, în curând, Disney+.

Moda blocării partajării conturilor, care a ajutat iniţial serviciile de streaming să-şi crească numărul de utilizatori, se extinde şi va fi aplicată şi de Max, transmite News.ro.

Eforturile companiei în acest sens vor începe anul acesta şi vor fi aplicate la nivel global începând din 2025, a anunţat JB Perrette, CEO şi preşedinte al Global Streaming and Games pentru Warner Bros. Discovery.

La fel ca în cazul celorlalte servicii de streaming video, Max speră că blocarea partajării conturilor va determina crearea mai multor conturi, ceea ce va creşte veniturile companiei.

Această strategie pare să fi funcţionat în cazul Netflix, dar asta nu este o garanţie că va funcţiona şi pentru celelalte servicii, care operează şi scumpiri ale abonamentelor în paralel.

La finele anului trecut, Warner Bros. Discovery avea 97,7 milioane de utilizatori la Max, Discovery+ şi HBO pe cablu, în creştere cu 1,8 milioane faţă de al treilea trimestru al anului.

scroll to top