Închide

Explozie de superbranduri în cel mai mare mall: Nike, Flanco, PUPA, Colin’s, Leonidas și alții

Avatar
Nike Afi

Foto: AFI

Timp de citire: < 1 minut

AFI Cotroceni anunţă deschiderea în lunile octombrie şi noiembrie a noi magazine, ca parte a strategiei de dezvoltare a portofoliului de chiriaşi care operează pe segmentul mass market.

”Flanco, Nike, Styland, Colin’s,my Geisha, PUPA Milano, CUPIO, I’MOD Flowers, Leonidas si Sokolov sunt brandurile care completează mixul de chiriaşi în AFI Cotroceni. Cu o suprafaţă totală de 240.000 m2 şi închiriabilă de 88.500 m2, AFI Cotroceni înglobează cele mai multe magazine pe metru pătrat din ţară, oferind o gamă completă de cumpărături, servicii si divertisment”, anunţă reprezentanţii AFI Cotroceni.

„În această perioadă provocatoare ne-am concentrat ca AFI Cotroceni să fie un loc sigur unde să îţi faci cumpărăturile şi cu efortul întregii echipe am reuşit. De asemenea, ne-am propus să fim anul acesta destinaţia perfectă pentru pasionaţii de fashion şi beauty şi am adus în AFI Cotroceni câteva branduri internaţionale şi locale atractive aşteptate de consumatorii noştri. Continuăm şi în anul 2021 planul de dezvoltare propus, să ne reinventăm constant, să fim aproape de comunitatea AFI Cotroceni şi să ne adaptăm la cerinţele acesteia, acordând o atenţie mare experienţelor”, a declarat Sorin Scîntei, Director General, AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni precizează că, pentru cumpărături în deplină siguranţă, a implementat un set complex de măsuri pe care toţi clienţii şi chiriaşii l-au respectat, lunar, cheltuielile operaţionale pentru respectarea şi întreţinerea acestor măsuri fiind de  50.000 euro.

De asemenea, AFI Cotroceni lansează campania de Craciun “Dăruieşte-ţi un nou început”, prin care sunt oferite  premii şi vouchere de cumpărături.

Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafaţă comercială închiriabilă de peste 90.000 mp.

scroll to top