Închide

Fanii Formulei 1 dau în judecată Marele Premiu din Las Vegas

Avatar
las vegas, gambling, game

Fotografie de YS-Park pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Fanii Formulei 1, supărați că au fost nevoiți să părăsească vineri dimineața devreme locul de desfășurare al Marelui Premiu al Las Vegasului, înainte de începerea celei de-a doua sesiuni de antrenamente, au intentat un proces colectiv, potrivit NBC News.

Firma de avocatură Dimopoulos Law Firm, cu sediul în Las Vegas, și co-consilierul JK Legal & Consulting au intentat procesul împotriva Marelui Premiu din Las Vegas și a proprietarului său, Liberty Media, la tribunalul statului Nevada, solicitând daune de cel puțin 30.000 de dolari.

“Nu putem comenta litigiul”, a precizat Las Vegas Grand Prix într-o declarație. “Ne concentrăm să ne asigurăm că fanii noștri au parte de o experiență distractivă într-un mediu sigur și securizat, care este întotdeauna prioritatea noastră principală”.

Cei care au cumpărat bilete pentru seara de deschidere a cursei au văzut doar nouă minute de acțiune joi seara, înainte ca Carlos Sainz Jr. să treacă peste un capac de supapă de apă și să-și avarieze Ferrari-ul. Oficialii cursei au inspectat traseul, ceea ce a dus la o întârziere de 2 ore și jumătate pentru cea de-a doua sesiune, care a început vineri la ora locală 2:30 a.m. De asemenea, au prelungit sesiunea de antrenamente de la o oră la 90 de minute.

Oficialii cursei au oferit între timp o reducere de 200 de dolari la magazinul oficial de cadouri, dar numai pentru cei care au deținut joi bilete pentru o singură noapte. Majoritatea fanilor au abonamente pentru trei zile.

Președintele F1, Stefano Domenicali, și Renee Wilm, directorul general al Marelui Premiu din Las Vegas, au emis vineri o declarație în care au spus că au închis circuitul pentru spectatori din motive de siguranță și legale.

“Am fost cu toții la evenimente, cum ar fi concerte, jocuri și chiar alte curse de Formula 1, care au fost anulate din cauza unor factori precum vremea sau probleme tehnice”, se arată în declarație. “Se întâmplă și sperăm că oamenii vor înțelege”.

scroll to top