Închide

FCSB a rămas fără antrenor. Unde va pleca Edi Iordănescu?

Avatar
Edi Iordanescu

Foto: digisport.ro

Timp de citire: < 1 minut

Echipa de fotbal FCSB, patronată de Gigi Becali, a rămas fără antrenor după de Edi Iordănescu a părăsit duminică după-amiază de pe banca tehnică a echipei, după ce a ajuns la un acord cu Becali, transmite Spotmedia.ro.

Deși echipa mergea foarte bine, fiind pe locul 2 în Liga 1, la opt puncte de CFR Cluj, dar după o serie recentă de șapte victorii la rând, Becali nu a mai rezistat în a se implica la echipă și totul a culminat cu egalul dintre Voluntari și FCSB, scor 0-0, de runda trecută.

Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB. Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma, a punctat Edi Iordănescu, pentru Radio Sport Live.

Edi Iordănescu, campion naul trecut cu CFR Cluj, a venit la FCSB în august 2021 și avea contract până la finalul sezonului. Are un bilanț de 8 victorii, 2 egaluri și o înfrângere.

Clauza de reziliere din contractul său este de 500.000 de euro.

scroll to top