Închide

Grindeanu, atac la Ghinea: PNRR, tratat nesimțit. Sunteți Clotilde Armand cu barbă și burtă

Avatar
Ghinea Armand

Foto: dcnews.ro

Timp de citire: 2 minute

PSD continuă să-l ironizeze pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, după ce Comisia Europeană a cerut noi corecturi la PNRR. Sorin Grindeanu, premier în vremea lui Liviu Dragnea, l-a ridiculizat pe Ghinea în Parlament, la moțiunea simplă, anunță B1 TV.

„Această moțiune nu este doar despre Cristian Ghinea și despre dezastrul produs în privința PNRR. Domnul Ghinea este prototipul unui mod de a face politică. Prototipul USR-istului care știe doar să dărâme, nu să construiască. De când ați apărut ca partid pe scena politică doar asta ați făcut. Ați criticat, ați blocat și ați distrus”, a declarat Grindeanu.

Scandalul din Parlament a continuat și mai agresiv. Deputatul social-democrat l-a comparat pe Ghinea cu Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, sufocat în gunoaie.

„Ați ajuns astfel unul dintre băieții deștepți ai ONG-urilor abonate la tocat fonduri europene ca să încasați gras sume enorme. Ați tratat un subiect vital pentru dezvoltarea României nu cu responsabilitate, nu cu dorința de a face un plan viabil pentru această țară, ci cu nesimțire, cum ați venit și astăzi. Cu tupeu, isterie și iresponsabilitate”, a atacat Grindeanu.

Fostul premier a mers și mai departe, acuzându-l pe Ghinea că face pariuri pe miliardele din PNRR alocate României și pregătește deturnarea sumelor spre “dinastia cinsultanților”.

“Ați ajuns să fiți un fel de Clotilde Armand cu barbă și burtă. Faceți pariuri publice la televizor pe miliardele europene. Texte întregi din PNRR sunt luate cu copy-paste. Doar asta știe să facă domnul Ghinea. A făcut asta ani de zile. Ați folosit PNRR, alături de domnul Barna, să dați o lovitură de miliarde. Nu este vorba despre dezvoltarea României, e vorba despre dezvoltarea dinastiei consultanților. Produce doar tone de hârtie, dar gata să pape 2 miliarde de euro pentru redresare (…)”, a mai transmis Grindeanu.

scroll to top