Închide

Hermès înregistrează o creștere puternică în primul trimestru

Avatar
Luxurious leather purse

Fotografie de Nhung Tran pe Pexels

Timp de citire: < 1 minut

Veniturile consolidate ale grupului Hermès s-au ridicat la 3.805 milioane de euro în primul trimestru al anului 2024, în creștere cu 17% la schimb constant și cu 13% la schimb curent, determinată de creșterea puternică în toate zonele geografice.

Pe termen mediu, în ciuda incertitudinilor economice, geopolitice și monetare din întreaga lume, grupul confirmă un obiectiv ambițios de creștere a veniturilor la cursuri de schimb constante.

Comentând performanța din primul trimestru, Axel Dumas, președinte executiv al Hermès, a declarat: „Creșterea solidă a vânzărilor din primul trimestru 2024 reflectă loialitatea clienților noștri din întreaga lume, puterea modelului artizanal al grupului și dezirabilitatea creațiilor noastre într-un mediu mai complex.”

Hermès înregistrează o creștere a vânzărilor pe piețele principale

La sfârșitul lunii martie 2024, compania a declarat că toate zonele geografice au înregistrat o creștere de două cifre. Asia, cu excepția Japoniei, a raportat o creștere de 14% în toate țările din regiune. Japonia a crescut cu 25%. Un nou magazin a fost inaugurat în februarie în cartierul Azabudai Hills din Tokyo.

Veniturile din America au crescut cu 12%. Europa, cu excepția Franței, a crescut cu 15%, iar Franța a înregistrat o creștere de 14%.

Segmentul marochinărie a crescut cu 20%, sectorul de confecții și accesorii a crescut cu 16%, sectorul mătase și textile a înregistrat o creștere de 8%, iar sectorul parfumurilor și frumuseții a crescut cu 4%. Segmentul ceasurilor a înregistrat o creștere de 4%, iar celelalte sectoare Hermès, inclusiv bijuterii și produse pentru casă, au crescut cu 25%.

scroll to top