Închide

Primăria Cluj-Napoca a anulat licitația pentru Centura Metropolitană a Clujului

Avatar
gray concrete road between green grass field under blue sky during daytime

Fotografie de John Dame pe Unsplash

Timp de citire: < 1 minut

Asociația Pro Infrastructură (API) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că licitația pentru construcția centurii metropolitane a fost anulată.

BREAKING: Anulare-nainte de Săptămâna Mare pe Centura Metropolitană Cluj-Napoca. Pe 9 aprilie ceream un deznodământ. Acesta a venit astăzi: anularea licitației după 5 luni în care primăria a clocit singura ofertă depusă de către sibienii de la CON-A și bistrițenii de la Dimex în noiembrie 2023, a scris API pe Facebook.
Potrivit acesteia, la prima licitație pornită în februarie 2023 n-a participat nimeni și a fost anulată în mai, iar la a doua Primăria Cluj-Napoca a avut nevoie de 5 luni ca să descalifice unica ofertă, deși puteau face asta în 3-4 săptămâni.

Este neverosimil felul în care administrația clujeană în frunte cu primarul Emil Boc se chinuie, realmente, să “implementeze” acest proiect: studiu de fezabilitate gestionat din 2017 care trebuia să fie gata în 12 luni dar a durat 4 ani, la prima licitație pornită în februarie 2023 n-a participat nimeni și a fost anulată în mai, iar la a doua au avut nevoie de 5 luni ca să descalifice unica ofertă, deși puteau face asta în 3-4 săptămâni. Poate a treia oară-i cu noroc, au mai scris API pe Facebook.

scroll to top