Închide

H&M lansează o nouă linie de îmbrăcăminte activă, numită H&M Move

Avatar
woman jumping in mid-air near body of water during daytime

Fotografie de Yitzhak Rodriguez pe Unsplash

Timp de citire: 2 minute

Retailerul de modă H&M lansează la nivel mondial o nouă linie de îmbrăcăminte activă, numită H&M Move, pe 4 august, care va prezenta o viziune mai accesibilă a sportului, reformulandu-l ca mișcare, transmite Fashion United.

H&M Move va fi disponibil în 2.500 de magazine H&M și online din 4 august pentru a oferi „îmbrăcăminte de mișcare elegantă și funcțională” pentru a sprijini bărbații, femeile și copiii cu toate abilitățile și să „se miște confortabil și cu încredere”.

Simon Brown, director general la H&M Move, a declarat:

„H&M Move este un brand de mișcare. Suntem aici pentru a sărbători mișcarea și pentru a invita lumea să se miște. Înlăturarea barierelor din calea sportului este foarte mult în centrul scopului nostru, începând cu democratizarea îmbrăcămintei sportive.”

H&M Move va oferi o gamă largă de articole de îmbrăcăminte la prețuri accesibile. Prima colecție, „Move Essentials”, va include topuri funcționale, jachete ușoare, dresuri și sutiene, alături de articole special concepute pentru antrenament și alergare, precum și îmbrăcăminte exterioară și un covor de yoga. În plus, colecția de monograme H&M Move, care include o serie de treninguri cu logo-uri sportive și detalii reflectorizante, va scădea în același timp.

H&M va oferi îmbrăcăminte de mișcare durabilă, elegantă și funcțională cu o nouă linie de îmbrăcăminte activă
Retailerul de modă a spus că gama va include patru materiale exclusive care combină „designuri inovatoare cu tehnologii complexe cu un sistem simplu de denumire”, pentru a permite clienților să înțeleagă rapid și clar cum materialul îi va ajuta să se miște.

Pentru a lansa noua linie „movewear”, H&M a apelat la actrița americană Jane Fonda, cunoscută pentru videoclipurile sale de fitness, și la coregraful de dans JaQuel Knight, pentru a conduce campania H&M Move, în care Fonda își preia din nou rolul de instructor de antrenament.

Brown a adăugat: „Oferim o gamă largă de articole de îmbrăcăminte din mai multe categorii, care sunt elegante, funcționale și de o valoare incredibilă pentru clienții noștri. Împreună cu pasiunea noastră de a pune în mișcare pe toată lumea și pe fiecare organism, împreună cu moșii noștri Jane Fonda și JaQuel Knight, suntem cu adevărat inspirați pentru călătoria care ne așteaptă.”

H&M Move se lansează în toată lumea pe 4 august, cu prețuri începând de la 17,99 lire sterline / 19,99 euro.

scroll to top