Închide

Încă o colaborare finalizată între Adidas și un artist de top. Vânzările au dezamăgit

Avatar
571196

Foto: news.adidas.com

Timp de citire: < 1 minut

Adidas și Beyoncé au convenit de comun acord să renunțe la parteneriatul lor, după cinci ani de colaborare, potrivit Retail Gazette.

Colaborarea a început în 2019, când cântăreața premiată cu Grammy a încheiat un parteneriat cu retailerul pentru a-și relansa linia de îmbrăcăminte activă Ivy Park și pentru a dezvolta noi articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Decizia survine în urma unor “diferențe creative majore” între Ivy Park și Adidas și vine după ce Ivy Park a generat vânzări de 40 de milioane de dolari, comparativ cu așteptările inițiale de 250 de milioane de dolari.

Beyoncé a debutat cu Ivy Park în 2016, ca un joint venture cu Philip Green de la Topshop.

Împărțit inițial ca un parteneriat 50-50 cu Green, Beyoncé a obținut ulterior proprietatea deplină a brandului atunci când parteneriatul s-a încheiat, în 2018.

De acolo, brandul a fost relansat în parteneriat cu Adidas mai târziu în acel an și a dezvăluit mai multe colecții începând din aprilie 2019.

Beyoncé a declarat la momentul respectiv că “relansează și extinde” Ivy Park, care oferă hanorace cu glugă la prețuri de peste 150 de lire sterline, împreună cu Adidas.

scroll to top