Închide

Lee Jeans deschide primul magazin virtual

Avatar
Lee Ss19 Campaign 01

sursa: https://www.wonderlandmagazine.com/

Timp de citire: < 1 minut

Lee Jeans a deschis primul magazin virtual, permițând fanilor și publicului larg să facă cumpărături în magazinul său emblematic din Anvers. De asemenea, inițiativa ar trebui să crească gradul de conștientizare pentru platforma de durabilitate „Pentru o lume care funcționează”.

Magazinul virtual invită consumatorii să navigheze printr-un spațiu de magazin interactiv, tridimensional, să răsfoiască articole și să le adauge în coșul de cumpărături. O interfață digitală permite cumpărătorilor să intre în magazin de pe stradă și să meargă cu adevărat pe culoare, răsfoind colecțiile pentru bărbați și femei și colecția mai luxoasă Lee 101.

Magazinul conține o multitudine de elemente interactive, precum videoclipuri, ferestre pop-up și articole pe care se poate face clic, relatează TheIndustry.fashion. O versiune interactivă a lui Buddy Lee, celebra mascota a mărcii, arată istoria etichetei, potrivit RetailDetail.eu.

Magazinul 3D pune, de asemenea, platforma de sustenabilitate For a World that Works în centrul atenției, printr-o serie de butoane interactive și videoclipuri care arată inovațiile și inițiativele dezvoltate pentru a reduce impactul asupra omenirii și planetei.

scroll to top