Închide

Carrefour va intensifica parteneriatul cu Everli

Avatar
Carrefour

Sursa foto: Carrefour.

Timp de citire: < 1 minut

După colaborări fructuoase în Italia și Polonia, Carrefour va folosi acum și serviciul de livrare la domiciliu Everli în Franța.

Datorită colaborării extinse, hypermarketurile și supermarketurile franceze Carrefour vor fi disponibile și pe Everli. Lanțul de supermarketuri este primul distribuitor național care s-a alăturat platformei Everli din Franța, care a fost lansată la începutul acestui an. Serviciul de băcănie este deja activ în Bordeaux, Grenoble, Lille, Lyon, Montpellier, Nantes, Nisa, Rennes, Strasbourg și Toulouse și intenționează să se extindă în continuare anul viitor, potrivit Retail.Detail.eu.

Carrefour și Everli vor oferi consumatorilor o gamă de până la 20.000 de produse, inclusiv multe produse proaspete precum pâine, carne, pește și brânză. Everli are o rețea extinsă de cumpărători care pot alege produsele din magazin și le pot livra consumatorului în aceeași zi.

În Lyon și Paris, Carrefour și-a lansat anterior propriul serviciu de personal shopper, Ok Market!. Serviciul este operațional din septembrie.

Acest nou acord îi oferă lui Everli acces la unele dintre instrumentele tehnologice și analitice ale retailerului, cum ar fi Carrefour Links, care pot, de exemplu, să permită o abordare mai personalizată și o mai bună înțelegere a clienților Carrefour pe platformă.

scroll to top