Închide

Licitație de lux cu un ceas Hublot semnat de Kobe Bryant. O parte din bani va fi donată

Avatar
2021 09 10t104529z 3 Lynxmpeh88151 Rtroptp 4 People Kobe Bryant Auction Scaled

Foto: GDGC (Companies / Prospectus via REUTERS)

Timp de citire: < 1 minut

Un ceas Hublot proiectat și semnat de marele baschetbalist Kobe Bryant va intra la licitație, împreună cu un pantof sport Nike și un NFT, pachet pe care vânzătorul îl evaluează la 10 milioane USD (13,4 milioane USD), notează Cna Lifestyle, care citează Reuters.

Ceasul este un model Tourbillon King Power „Black Mamba” din aur roz de 18K, ediție limitată, pe care Bryant l-a proiectat ca ambasador al mărcii în 2013, potrivit firmei de consultanță pentru active de lux GDGC Enterprises LLC, care găzduiește vânzarea.

Au fost fabricate doar 250 de ceasuri și doar trei din aur roz, a spus firma. Poreclit Black Mamba, semnătura lui Bryant apare pe spatele ceasului.

Pantoful sport este Nike Zoom 8 violet, model inspirat de legendarul jucător de baschet, care a murit în 2020, la vârsta de 41 de ani, într-un accident de elicopter, împreună cu fiica sa de 13 ani, Gianna.

Arta digitală este o fotografie a ceasului și a pantofului, realizată de artistul din New York, Moshe Douglas, care va fi vândută sub formă de simbol non-fungibil sau NFT.

Pachetul este evaluat la minimum 10 milioane USD, potrivit GDGC Enterprises. Firma va dona 50.000 USD din încasări către Fundația Greater Los Angeles Make-a-Wish Foundation.

Acest lucru ne va ajuta probabil să acordăm încă cinci dorințe în acest an, ceea ce este atât de important dacă privim ultimul an și cât de grea a fost strângerea de fonduri în contextul pandemiei, a declarat președintele Make-A-Wish Greater Los Angeles și CEO Mike Kallhoff.

Licitația se va desfășura în perioada 20-24 septembrie prin piața digitală WISe.Art.

scroll to top