Închide

Liverpool FC, aproape de a obține semnătura pe cel mai mare contract de sponsorizare din fotbal

Avatar
soccer, europe, uefa

Fotografie de jorono pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Liverpool negociază încheierea unui nou contract de sponsorizare cu compania de servicii bancare și financiare Standard Chartered, care ar putea ajunge la suma de 80 de milioane de lire sterline pe an (95 de milioane de euro), potrivit tabloidului britanic Daily Mail, citat de News.ro.

Actuala înțelegere, de 40 de milioane de lire sterline pe an, începută în 2018, expiră la finalul sezonului viitor.

Standard Chartered consideră contractul cu Liverpool unul de succes și intenționează să continue alături de gruparea care luptă în acest sezon pentru a realiza o cvadruplă istorică, campionatul, Liga Campionilor, Cupa Angliei și Cupa Ligii, ultimul trofeu fiind deja cucerit.

Clubul discută, de asemenea, cu o serie de companii din domeniile serviciilor financiare, călătoriilor și turismului, al produselor electronice, bunurilor de larg consum, mass-mediei și monedelor virtuale, pentru cazul în care oferta primită de la sponsorul actual nu va fi pe măsura așteptărilor.

Liverpool are cel mai bine vândut tricou din fotbal, potrivit analiștilor din domeniu, iar oficialii clubului se așteaptă ca vânzările să treacă pentru prima dată de două milioane de unități, în acest sezon.

scroll to top