Închide

Mamaia, pregătită pentru sezonul estival! Cum arată plaja din Mamaia după lucrările de lărgire

Avatar
174577142 275466307549495 8312595642249988672 N

Foto: Facebook Apele Romane Dobrogea-Litoral

Timp de citire: < 1 minut

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) a anunțat, astăzi, că au fost finalizate lucrările de lărgire a plajei din Mamaia. Stațiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 de hectare, potrivit unui mesaj postat pe Facebook de ABADL.

De asemenea, ABADL a anunțat că lucrările de înnisipare continuă în zona Năvodari.

Stațiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha. Lucrările de înnisipare continuă în zona Năvodari, în timp ce în stațiunea Mamaia au fost deja finalizate. Antreprenorul lucrează 24 de ore din 24, de luni până duminică, pentru ca sezonul estival să se desfășoare începând din acest an în cele mai bune condiții pentru turiști. Aceștia vor beneficia de plaje extrem de generoase în stațiunea Mamaia. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral îi asigură pe turiști și localnici că se lucrează fără întrerupere pentru ca ei să descopere în această vară o plajă de dimensiuni spectaculoase, este mesajul transmis de ABADL pe pagina de Facebook.

Lucrările fac parte din proiectul Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020), implementat de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral, însemnând lucrări de reducere a eroziunii costiere pentru 11 sectoare: stăvilarele Edighiol/Periboina, Mamaia, Tomis-Cazino, Agigea, Eforie, Costinești, Olimp, Jupiter-Neptun, Balta Mangalia– Venus- Aurora, Mangalia-Saturn, 2 Mai.

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare și are o valoare de 3,8 miliarde de lei.

scroll to top