Închide

Meta și Microsoft aduc mai multe produse în realitatea virtuală

Avatar
meta, meta logo, facebook new logo

Fotografie de KNFind pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

Giganţii Meta şi Microsoft şi-au dat mâna pentru ca mai multe produse Microsoft să fie disponibile în realitatea virtuală creată de Meta.

Unele dintre cele mai importante produse software şi de gaming ale Microsoft, printre care Windows, Office, Teams şi Xbox Cloud Gaming, vor face pasul către VR şi vor putea fi accesate cu ajutorul căştilor Quest VR ale Meta.

Utilizatorii vor avea acces la sistemul de operare Windows prin intermediul serviciului de streaming Windows 365.

Biroul virtual imaginat de cele două companii va include versiuni 2D ale aplicaţiilor din cadrul suitei Office şi oferă acces la conferinţe video prin intermediul aplicaţiei Meet, potrivit News.ro.

Pe de altă parte, suportul pentru Xbox Cloud Gaming promite o experienţă imersivă pentru jocurile de Xbox. Acestea vor putea fi jucate pe un imens ecran virtual generat de căştile de VR. Bineînţeles, asta presupune plata unui abonament Xbox Game Pass Ultimate.

Meta spune că magazinul de conţinut pentru căştile sale de VR Quest Store a generat până acum venituri de 1,5 miliarde de dolari şi că deja o treime din cele peste 400 de aplicaţii şi jocuri au venituri de peste 1 milion de dolari.

scroll to top