Închide

METRO România, cel mai nou membru al HORA, patronatul din industria HoReCa

Avatar
Despre Metro Wide

foto: metro.ro

Timp de citire: < 1 minut

Retailerul Metro România devine membru afiliat al Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA) și va oferi consultanță și soluții pentru desfăşurarea unei afaceri.

„Vom continua să sprijinim această industrie prin soluții care să asigure o logistică și procese de livrare optimizate, servicii digitale care oferă vizibilitatea online și cresc eficiența afacerilor, precum și prin dezvoltarea sortimentului Metro Chef, pentru a satisface și susține necesitățile industriei gastronomice”, declară Adrian Ariciu, CEO Metro România.

HORA, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, este autoritatea reprezentativă a industriei ospitalităţii româneşti. Organizaţia numără peste 100 de membri, potrivit unui comunicat de presă trimis redacției AFACERI.news.

Metro este o companie care activează pe piața comerțului cu ridicata la scară mondială, cu sortimente alimentare si nealimentare, specializat în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor si restaurantelor (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. Compania operează în 34 de ţări şi are peste 100.000 de angajaţi în întreaga lume.

scroll to top