Închide

Netflix a picat vineri seara, după lansarea finalului de sezon din ”Stranger Things”

Avatar
netflix, wooden board, carving

Fotografie de Riki32 pe Pixabay

Timp de citire: < 1 minut

În timp ce fanii curioși așteptau cu nerăbdare lansarea finalului de sezon al thriller-ului Netflix ”Stranger Things”, vineri seara, platforma a picat pentru o scurtă perioadă, deoarece un număr mult prea mare de utilizatori s-au conectat simultan pentru a vedea noile episoade, scrie Bloomberg.

Au fost raportate peste 14.000 de întreruperi ale platformei Netflix până la miezul nopții de vineri spre sâmbătă, ora Coastei de Vest a Statelor Unite, potrivit serviciul global de monitorizare Downdetector.

Netflix a refuzat să comenteze pe această temă, cu atât mai mult cu cât, în cea mai mare parte, funcționalitatea platformei pare să fi fost rezolvată între timp.

Volumul 1 din sezonul 4 al ”Stranger Things” a stabilit noul record de accesări ale unui serial în limba engleză în primele patru săptămâni de la lansare, record deținut anterior de primele două sezoane din ”Bridgerton”, potrivit unui anunț al Netflix.

În total, ”Stranger Things 4” a devenit cel mai popular serial TV în limba engleză de la Netflix, cu 781,04 milioane de ore vizionate în primele trei săptămâni de la lansare.

În plus, piesa ”Running Up That Hill” a lui Kate Bush a intrat în top 10 al topului Billboard Hot 100 și pe locul 1 pe iTunes, pentru prima dată în istoria sa de 37 de ani.

scroll to top