Închide

Netflix lansează un reality show inspirat de Squid Game, cu un premiu imens pentru câștigător

Avatar
netflix, watching tv, streaming

Fotografie de Tumisu pe Pixabay

Timp de citire: 2 minute

Netflix recrutează participanți pentru un reality show TV inspirat de cel mai popular serial al său din toate timpurile, Squid Game, potrivit BBC.

Miza viitorului concurs nu va fi viața sau moartea, așa cum se întâmplă în drama distopică sud-coreeană.

În schimb, 456 de recruți din întreaga lume vor participa la jocuri în care „cea mai rea soartă este să plece acasă cu mâna goală”, ratând un premiu de 4,56 milioane de dolari.

Netflix a confirmat, de asemenea, la începutul acestei săptămâni că popularul serialul va fi reînnoit pentru un al doilea sezon.

Miercuri, platforma a anunțat că noul său serial de 10 episoade – Squid Game: The Challenge – va oferi „cel mai mare premiu în numerar din istoria reality TV”.

„Pe măsură ce [jucătorii] concurează într-o serie de jocuri inspirate din serialul original – plus noi completări surprinzătoare – strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare, în timp ce concurenții sunt eliminați”, a adăugat Netflix.

Participanții trebuie să aibă cel puțin 21 de ani. Ei trebuie să vorbească engleză și să fie disponibili până la 4 săptămâni la începutul anului 2023 pentru filmări.

Cei 456 de participanți sunt un simbol al seriei fictive, care prezintă același număr de jucători, cu protagonistul principal, Seong Gi-hun, denumit și Jucătorul 456.

Thrillerul sud-coreean spune povestea unor oameni plini de datorii care concurează pentru un premiu uriaș în bani, într-o serie mortală de jocuri pentru copii.

Acesta deține recordul ca cel mai popular serial Netflix din toate timpurile și a fost transmis în flux de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare.

Regizorul, scriitorul și producătorul executiv al Squid Game, Hwang Dong-hyuk, a declarat luni: „A fost nevoie de 12 ani pentru a da viață primului sezon al Squid Game anul trecut. Dar au fost nevoie de 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial Netflix.”

Netflix se confruntă cu o concurență intensă din partea rivalilor de streaming, dar a fost și afectat de majorarea abonamentelor și părăsirea Rusiei.

În aprilie, a dezvăluit o scădere bruscă a numărului de abonați și a avertizat că alte milioane sunt gata să renunțe la serviciul de streaming.

Acest lucru a șters peste 50 de miliarde de dolari din valoarea de piață a companiei, deoarece experții au avertizat că se confruntă cu o luptă grea pentru a reveni pe drumul cel bun.

scroll to top